Arnhem

Het​UitzendBureau​.nl Arnhem

Arnhem
Het​UitzendBureau​.nl Arnhem op google maps


Ik als arbeidsbemiddelaar van Het‌UitzendBureau‌.nl regio Arnhem en omstreken, werk met passie voor het vak en de drive van een zelfstandig ondernemer. Dit houdt in: de beste kwaliteit leveren tegen de meest eerlijke prijs!

In de afgelopen jaren ben ik staat geweest een mooi, groot en dynamisch netwerk op te bouwen van zowel zakelijke relaties als werkzoekende mensen uit onze directe regio, waardoor snelheid omtrent het invullen van de aangevraagde vacatures gewaarborgd is! Mijn netwerk van beschikbare kandidaten reikt van het algemene hand- en spandiensten/assistentie tot volwaardige vaktechnisch en tevens gecertificeerde specialisten/staffuncties in een groot varia aan branches, functies en niveaus!

Ik staat garant voor een eerlijk, kundig, assertief en een nauw betrokken samenwerking die recht door zee is! Dit maakt mijn vestiging in Arnhem een zeer goede en scherp getarifeerde keus omtrent inlenen van (tijdelijk) personeel in onze nabije regio!

Graag ben ik u van dienst met het vinden van de juiste persoon voor uw openstaande functie(s)!


Bekijk 2 vacatures van Het​UitzendBureau​.nl Arnhem

Vacatures van Het​UitzendBureau​.nl Arnhem

  • Schilders omgeving Arnhem


    Arnhem|HAVO, LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 27-03-2017

    Voor meerdere klanten in- en om Arnhem ben ik op zoek naar met name onderhouds-schilders.  Deze functie wordt zowel in de particuliere- als in de utiliteitssector uitgevoerd in- en om Arnhem heen. Er zal bij de functie zo nu en dan ook glas gezet moeten worden en daarbij behorende stelwerkzaamheden van kozijnen. 

  • Hovenier regio Arnhem


    Arnhem|LBO, MAVO, VMBO, MBO|40 uur per week 13-09-2016

    Voor werkzoekenden in de regio van Arnhem bied ik banen aan voor hoveniers met een passie voor tuinen en groen!  Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: Het bereiden van het terrein voor bijvoorbeeld: Waterafvoer installaties, grond nivelleren etc. Het planten van bomen, hagen, tuinplanten, gras etc. Tuinelementen...


Vacatures in de buurt van "Arnhem"