HetUitzendBureauStudent.nl

HetUitzendBureauStudent.nl

 HetUitzendBureauStudent.nl op google maps


Wij, drie jonge ambitieuze HR-studenten, hebben de mouwen opgestroopt en zijn de uitdaging aangegaan. Samen zijn wij een uitzendbureau gestart voor en door studenten: HetUitzendBureauStudent.nl. Wij kennen dus niet alleen de doelgroep, wij zijn de doelgroep. Hierdoor begrijpen wij goed waar studenten naar op zoek zijn en wat hen bezighoudt. Daarnaast zorgt onze HR-achtergrond voor de juiste gereedschappen om de beste student op de best passende plek te plaatsen.

Een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk is wat van ons verwacht kan worden. Voor ons bestaat er maar één uitkomst: de beste klik tussen werk en talent!


Werkgever

Bij HetUitzendBureauStudent.nl kunt u terecht voor flexibel inzetbare studenten met elk zijn/haar talent. Deze studenten zijn ambitieus en bieden een frisse blik op uw organisatie.

Er wordt actief gestuurd op de ontwikkeling en interesses van de student. Doordat wij onze student kennen, kunnen wij een relevant profiel van de student aanleveren. Zo weet u welk talent wij in huis hebben. Wij zien maatwerk hierin als de sleutel. Zo streven wij naar het realiseren van de beste klik.

Neem contact op, want wij gaan graag met u in gesprek!

Student
HetUitzendBureauStudent.nl is het uitzendbureau voor elk moment in jouw studentenleven. Of je nou als student op zoek bent naar een leuke (studiegerelateerde)bijbaan, (afstudeer)stage of startersfunctie: HetUitzendBureauStudent.nl helpt je graag daarin verder. Aan de hand van jouw wensen en kwaliteiten gaan wij op zoek naar de best passende functie. Echt maatwerk dus!

Daarnaast bieden wij je begeleiding en coaching aan om je verder te ontwikkelen tot een ware professional in jouw vakgebied.

Schrijf je in en wij gaan voor je aan de slag!

Het​UitzendBureauStudent​.nl op Facebook:


Bekijk 4 vacatures van HetUitzendBureauStudent.nl

Vacatures van HetUitzendBureauStudent.nl

 • Bouwkundig REVIT tekenaar/Modelleur Bodegraven


  Bodegraven|HBO|40 uur per week 20-11-2017

  Ben jij bijna aan het einde van je studie bouwkunde en wil je als werkstudent aan de slag bij een super leuk bedrijf, dan is dit de kans voor jou! Voor dit mooie bedrijf in de vastgoedontwikkeling zoek wij een gemotiveerde student die de uitdaging ziet in een diversiteit aan projecten, het spin in het web wil zijn als REVIT modelleur / BIM en...

 • Net je studie Bouwkunde afgerond? Dan is dit jouw kans!


  Bodegraven|HBO|40 uur per week 20-11-2017

  Heb jij net je studie bouwkunde afgerond en ben je opzoek naar een super leuke baan bij een leuk bedrijf, dan is dit jouw kans!  Voor dit mooie bedrijf in de vastgoedontwikkeling zoek wij een net afgestudeerde student die de uitdaging ziet in een diversiteit aan projecten, het spin in het web wil zijn als REVIT modelleur / BIM en deels...

 • Callcentermedewerker - regio Delft


  Delft|€8-9|LBO, MAVO, VMBO, MBO, HBO|24 uur per week 14-11-2017

  Wil jij waardevolle commerciële ervaring opdoen bij een leuke organisatie in de regio Delft? Lees dan snel verder!  Voor een leuk fris bedrijf in de regio Delft zijn wij op zoek naar enthousiaste callcentermedewerkers.  Je krijgt de kans om telefonisch met diverse uiteenlopende organisaties in contact te komen. Daarnaast krijg...

 • HBO stage Human Resource Management


  Rotterdam|HBO|32 uur per week 10-11-2017

  Voor onze opdrachtgever in hartje Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een tweede- of derdejaars HRM student! In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitvoerende HR-taken en voor het door jou gekozen project. Ben jij iemand die én zichzelf wil blijven ontwikkelen én proactief op zoek blijft gaan naar verbeteringen in het personeelsproces?...


Vacatures in de buurt van "Rotterdam"