HetUitzendBureauStudent.nl

HetUitzendBureauStudent.nl

 HetUitzendBureauStudent.nl op google maps


Wij, drie jonge ambitieuze HR-studenten, hebben de mouwen opgestroopt en zijn de uitdaging aangegaan. Samen zijn wij een uitzendbureau gestart voor en door studenten: HetUitzendBureauStudent.nl. Wij kennen dus niet alleen de doelgroep, wij zijn de doelgroep. Hierdoor begrijpen wij goed waar studenten naar op zoek zijn en wat hen bezighoudt. Daarnaast zorgt onze HR-achtergrond voor de juiste gereedschappen om de beste student op de best passende plek te plaatsen.

Een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk is wat van ons verwacht kan worden. Voor ons bestaat er maar één uitkomst: de beste klik tussen werk en talent!


Werkgever

Bij HetUitzendBureauStudent.nl kunt u terecht voor flexibel inzetbare studenten met elk zijn/haar talent. Deze studenten zijn ambitieus en bieden een frisse blik op uw organisatie.

Er wordt actief gestuurd op de ontwikkeling en interesses van de student. Doordat wij onze student kennen, kunnen wij een relevant profiel van de student aanleveren. Zo weet u welk talent wij in huis hebben. Wij zien maatwerk hierin als de sleutel. Zo streven wij naar het realiseren van de beste klik.

Neem contact op, want wij gaan graag met u in gesprek!

Student
HetUitzendBureauStudent.nl is het uitzendbureau voor elk moment in jouw studentenleven. Of je nou als student op zoek bent naar een leuke (studiegerelateerde)bijbaan, (afstudeer)stage of startersfunctie: HetUitzendBureauStudent.nl helpt je graag daarin verder. Aan de hand van jouw wensen en kwaliteiten gaan wij op zoek naar de best passende functie. Echt maatwerk dus!

Daarnaast bieden wij je begeleiding en coaching aan om je verder te ontwikkelen tot een ware professional in jouw vakgebied.

Schrijf je in en wij gaan voor je aan de slag!

Het​UitzendBureauStudent​.nl op Facebook:


Bekijk 1 vacatures van HetUitzendBureauStudent.nl

Vacatures van HetUitzendBureauStudent.nl

  • Intercedent - Regio Rotterdam


    Rotterdam|HBO|24 uur per week 17-07-2017

    Het leukste studentenuitzendbureau van Rotterdam zoekt een enthousiaste Intercedent(e) met commerciële voelsprieten die ons aan een oneindig veel nieuwe klanten gaat helpen. Als Intercedent(e) bij het UitzendBureauStudent.nl ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten en het uitbouwen en onderhouden van het klantenbestand in de...


Vacatures in de buurt van "Rotterdam"