HetUitzendBureauStudent.nl

HetUitzendBureauStudent.nl

 HetUitzendBureauStudent.nl op google maps


Wij, drie jonge ambitieuze HR-studenten, hebben de mouwen opgestroopt en zijn de uitdaging aangegaan. Samen zijn wij een uitzendbureau gestart voor en door studenten: HetUitzendBureauStudent.nl. Wij kennen dus niet alleen de doelgroep, wij zijn de doelgroep. Hierdoor begrijpen wij goed waar studenten naar op zoek zijn en wat hen bezighoudt. Daarnaast zorgt onze HR-achtergrond voor de juiste gereedschappen om de beste student op de best passende plek te plaatsen.

Een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk is wat van ons verwacht kan worden. Voor ons bestaat er maar één uitkomst: de beste klik tussen werk en talent!


Werkgever

Bij HetUitzendBureauStudent.nl kunt u terecht voor flexibel inzetbare studenten met elk zijn/haar talent. Deze studenten zijn ambitieus en bieden een frisse blik op uw organisatie.

Er wordt actief gestuurd op de ontwikkeling en interesses van de student. Doordat wij onze student kennen, kunnen wij een relevant profiel van de student aanleveren. Zo weet u welk talent wij in huis hebben. Wij zien maatwerk hierin als de sleutel. Zo streven wij naar het realiseren van de beste klik.

Neem contact op, want wij gaan graag met u in gesprek!

Student
HetUitzendBureauStudent.nl is het uitzendbureau voor elk moment in jouw studentenleven. Of je nou als student op zoek bent naar een leuke (studiegerelateerde)bijbaan, (afstudeer)stage of startersfunctie: HetUitzendBureauStudent.nl helpt je graag daarin verder. Aan de hand van jouw wensen en kwaliteiten gaan wij op zoek naar de best passende functie. Echt maatwerk dus!

Daarnaast bieden wij je begeleiding en coaching aan om je verder te ontwikkelen tot een ware professional in jouw vakgebied.

Schrijf je in en wij gaan voor je aan de slag!

Het​UitzendBureauStudent​.nl op Facebook:


Bekijk 4 vacatures van HetUitzendBureauStudent.nl

Vacatures van HetUitzendBureauStudent.nl

 • Callcentermedewerker - regio Delft


  Delft|€8-9|MBO, HBO, LBO, MAVO, VMBO|24 uur per week 19-09-2017

  Wil jij waardevolle commerciële ervaring opdoen bij een leuke organisatie in de regio Delft? Lees dan snel verder!  Voor een leuk fris bedrijf in de regio Delft zijn wij op zoek naar enthousiaste callcentermedewerkers.  Je krijgt de kans om telefonisch met diverse uiteenlopende organisaties in contact te komen. Daarnaast krijg...

 • HBO stage Human Resource Management


  Rotterdam|HBO|32 uur per week 15-09-2017

  Voor onze opdrachtgever in hartje Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een tweede- of derdejaars HRM student! In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitvoerende HR-taken en voor het door jou gekozen project. Ben jij iemand die én zichzelf wil blijven ontwikkelen én proactief op zoek blijft gaan naar verbeteringen in het personeelsproces?...

 • Parttime Intercedent Rotterdam


  Rotterdam|HBO|24 uur per week 13-09-2017

  Het leukste studentenuitzendbureau van Rotterdam zoekt een ondernemende parttime intercedent (minimaal 24 uur) die een functie vol uitdaging en vrijheid zoekt.  HetUitzendBureauStudent.nl werkt samen met de Hogeschool Rotterdam waardoor wij een kandidatenbestand hebben van om en nabij 40.000 ambitieuze studenten van diverse opleidingen...

 • Fulltime Intercedent Rotterdam


  Rotterdam|HBO|40 uur per week 11-09-2017

  Het leukste studentenuitzendbureau van Rotterdam zoekt een ondernemende Intercedent die een functie vol uitdaging en vrijheid zoekt.  HetUitzendBureauStudent.nl werkt samen met de Hogeschool Rotterdam waardoor wij een kandidatenbestand hebben van om en nabij 40.000 ambitieuze studenten van diverse opleidingen zoals Commerciële Economie,...


Vacatures in de buurt van "Rotterdam"