Zeeuws Vlaanderen

Het​UitzendBureau​.nl Zeeuws Vlaanderen

06-18944668

Het​UitzendBureau​.nl Zeeuws Vlaanderen

Het​UitzendBureau​.nl Zeeuws Vlaanderen op google maps


Luctor et Emergo – Ik worstel en kom boven

Wij houden ons bezig met de arbeidsmarkt in de ruimste zin van het woord. Met plezier werken wij iedere dag aan de uitdaging om de in-, door- en uitstroom van personeel voor onze klanten te organiseren.

Met onze ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en met het zelfstandig ondernemerschap zijn wij voor de opdrachtgever een betrouwbare, professionele en gedreven partner. In ons uitgebreide netwerk bevinden zich zowel ervaren als net afgestudeerde kandidaten. het‌uitzendbureau‌.nl heeft aandacht voor de mens achter het cv. Wat wil de werkzoekende en wat is zijn of haar kwaliteit?

Wij gaan altijd op zoek naar die ene kandidaat die aansluit op de vacature en de organisatie. Met oprechte aandacht voor zowel werkgever als werknemer. En mocht het ons een keer niet lukken om de juiste kandidaat te vinden, dan zijn we daar ook gewoon eerlijk in. Oftewel: transparant zakendoen, gekenmerkt door een persoonlijke benadering, met het oog op de langetermijnrelatie.

Dus wat kunnen wij voor u betekenen? Bel ons geheel vrijblijvend voor een afspraak!


Vacatures van Het​UitzendBureau​.nl Zeeuws Vlaanderen

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures

Nieuws van Het​UitzendBureau​.nl Zeeuws Vlaanderen

Nieuwe Regels Arbeidsrecht

Door het uitstel van de wetswijzigingen verandert er in 2014 dus niets in het arbeidsrecht en blijven de huidige
regels van kracht.
De aanpassingen hebben vooral gevolgen voor werknemers met tijdelijke contracten. Naast de wijzigingen die op 1 januari 2015 ingaan, zijn er ook wijzigingen die op 1 juli volgend jaar van kracht worden.

In onderstaand document vindt u de belangrijkste wijzigingen op basis van de nieuwe wettelijke regels die op 1 januari 2015 ingaan.


Sponsoring VV Terneuzen